Første dag på ungdomsskoleeh ;)

Jaa, idag var da første dag på ungdomsskolen for meg og mine medelever, pluss alle andre som begynte i 8. i dag :) Jeg fikk da den eneste læreren fra ifjor som vi fortsatt har, og nå er hun plutselig blitt den snille læreren :O B ble min klasse, og siden så mange bytter skole, er vi nå bare noe å 60 i klassen ! Og før var vi 74 ! OMFG !

Jeg var så heldig å få komme på gruppe med en av mine 3 beste venner, Kristine <3 Lina og Edle var mindre heldige, for de kom på hver sin gruppe ! Men Edle fikk være på gruppe med den andre beste vennen hennes, Kristine PS (Ikke den første Kristine) mens stakkar Lina er alene :'(

Som mange kanskje vet, er det idag akkurat en måned siden bomben i regjerings kvartalet og skytingen på Utøya, så rektoren vår holdt en tale om det. Han er faktisk veldig flink til å holde taler, og alt var muse stille mens han snakket. Etterpå skulle vi synge en sang som passet steminingen veldig bra, men en som heter Benjamin i klassen min, satt rett foran meg, og sperret utsikten for storskjermen som teksten var på, og jeg hadde aldri hørt sangen før, så jeg lot som jeg sang ...

Vi fikk også 2 GIGA skolebøker som vi skulle legge trekk på, men jeg orket ikke å ta med mursteinene hjem, så jeg får ta dem imorgen :P Dessuten skal vi begynne med fagene imorgen, så da kan jeg ikke glemme bøkene, nei nei ! Da får vi også hjemmelekser, det blir jo VELDIG artig -.- Og da er jeg sarkastisk assa !

Jeg har jo søkt jobb i Byavisa, og de sa de skulle ringe meg idag, så nå sitter jeg og venter i spenning ...

Legger ut et nytt bilde av meg selv, ble litt fornøyd selv <3

Dagens sang : Titanium <3 Fine sangen

 

Klem Maria <3

Én kommentar

linamsin

23.aug.2011 kl.07:13

Ja det var egentlig litt godt og begynne på skolen igjen .. men jeg er helt alene :'( sitter bare og venter på frimenuttene .. for og få være me dere :))

Skriv en ny kommentar

makedonia

makedonia

12, Trondheim

Heei :) Jeg er da Maria, og hobbyene mine er fotball og gitar. Jeg er også trønder <3

Kategorier

Arkiv

hits